Beauty en fashionblogBeauty en fashionblog


Over ons

Beauty en fashionblog

Hallo! Ik ben Nathalie. Ik ben geboren in Amerika. Op mijn vijfde verhuisde ik naar Nederland. Amsterdam om precies te zijn. In mijn vroege tiener jaren raakte ik geobsedeerd met beauty en fashion. Elke dag probeerde ik weer nieuwe make up aan en ik ging ook vaak shoppen voor wat nieuwe kleren. Ik nam op mijn twintigste een opleiding bij een schoonheidsschool. Hierna ben ik op mijn eenentwintigste een kapperszaak begonnen. Intussen zijn we tien jaar verder en ben ik nog steeds troste eigenaresse van een kapperszaak. In mijn blog lees je over beauty en fashion. Ik wens je zeer veel leesplezier!

Recente artikelen

Een subtropische dag uit de duizend
14 augustus 2018

Warme temperaturen, een gevoel van totale rust en

Haarwerken
7 december 2017

Bij haarwerken denken mensen soms aan extensions o

Beauty & fashion: mijn haarwerken
8 augustus 2017

Haarwerken hebben mijn zelfverzekerdheid gestimule

Archief

Een subtropische dag uit de duizend

Warme temperaturen, een gevoel van totale rust en veel waterplezier? Dat klinkt als een bijzondere uitstap naar een subtropisch zwembad! Speel in het water, neem een verfrissende duik, geniet van het eten en kom volledig tot rust. Het is dé ideale combinatie voor een perfect familiemoment en een onvergetelijke dag. Want geef toe, wie vindt een dagje in een subtropisch zwembad als Bad Hesselingen nu niet leuk na een drukke week? 

Vakantiegevoel

In een subtropisch zwembad kunt u genieten van een heerlijke dag in subtropische sferen. Met de tropische uitstraling en het heerlijk water ervaart u meteen een echt vakantiegevoel. Er zijn genoeg zenuwprikkelende ervaringen waardoor u zich direct waant op een tropisch strand ver weg van de bewoonde wereld. U zult zich geen moment vervelen in deze waterwereld! Een uitstap naar dit zwembad zorgt ervoor dat u ultiem kunt relaxen zodat u zich volledig herboren voelt. Een echte aanrader!   

Voor jong en oud

Een subtropisch zwembad is een unieke ervaring voor jong en oud, want voor iedereen is zwemmen ultiem vakantieplezier. In een tropisch zwemparadijs staat 'fun' natuurlijk centraal. Laat de kinderen lekker ravotten in het water, op wateravontuur gaan en een dag vol spanning beleven. Ze zullen zeker terugkomen als echte waterratten! Ook de allerkleinste kunnen genieten van een dagje waterplezier. Ze zullen hun ogen uitkijken terwijl ze lekker spetteren in het comfortabele water.  Er wordt natuurlijk ook aan de ouders gedacht. Er is een ruim aanbod van verschillende faciliteiten om de dag vol te plannen volgens elke persoonlijke smaak. Samen spelen met de kinderen in het bad is ideaal voor een actieve dag! Zoekt u liever wat rust? Spreid uw handdoek uit zodat u optimaal kunt genieten. Relaxen terwijl de kinderen zich vermaken, ideaal toch?   

Een subtropisch zwembad is niet zomaar een zwembad, u kunt kiezen voor een actieve en sportieve dag of voor pure ontspanning. Kortom: voor ieder wat wils! Het is zelfs mogelijk om bij slecht weer te genieten van waterpret in een zomerse sfeer. Door de grote keuze uit activiteiten in het zwembad, is het een unieke ervaring voor het hele gezin. U krijgt hier alle comfort die u nodig heeft. Laat je meevoeren door de stroom van het water, het zal je vast en zeker verrassen!  Voor een echt familiemoment zit je zeker goed bij een subtropisch zwembad! Kom zeker langs om een aangename dag te beleven in een prachtige omgeving. Aarzel niet om je dagje uit zo snel mogelijk te plannen, want dicht bij huis genieten wil iedereen.  Tot snel!