Beauty en fashionblogBeauty en fashionblog


Over ons

Beauty en fashionblog

Hallo! Ik ben Nathalie. Ik ben geboren in Amerika. Op mijn vijfde verhuisde ik naar Nederland. Amsterdam om precies te zijn. In mijn vroege tiener jaren raakte ik geobsedeerd met beauty en fashion. Elke dag probeerde ik weer nieuwe make up aan en ik ging ook vaak shoppen voor wat nieuwe kleren. Ik nam op mijn twintigste een opleiding bij een schoonheidsschool. Hierna ben ik op mijn eenentwintigste een kapperszaak begonnen. Intussen zijn we tien jaar verder en ben ik nog steeds troste eigenaresse van een kapperszaak. In mijn blog lees je over beauty en fashion. Ik wens je zeer veel leesplezier!

Recente artikelen

Een subtropische dag uit de duizend
14 augustus 2018

Warme temperaturen, een gevoel van totale rust en

Haarwerken
7 december 2017

Bij haarwerken denken mensen soms aan extensions o

Beauty & fashion: mijn haarwerken
8 augustus 2017

Haarwerken hebben mijn zelfverzekerdheid gestimule

Archief

Beauty & fashion: mijn haarwerken

Haarwerken hebben mijn zelfverzekerdheid gestimuleerd

Enige jaren geleden kwam ik in een burn-out terecht, wat niet alleen veroorzaakt was door stress, maar ook veel stress opleverde. Ruim anderhalf jaar heb ik in deze burn-out gezeten en de stress werd er niet minder op. Zelfs toen ik langzaamaan weer begon met werken bleef ik piekeren en voelde ik mij ongelukkig. Op een gegeven moment merkte ik bijzonder veel haaruitval op en dat maakte mij nog ongelukkiger. Ik was terecht gekomen in een vicieuze cirkel. Ik heb mijn haren altijd goed verzorgd en het heeft er ook altijd mooi uitgezien. Toch bleek dat de grote hoeveelheid stress een uitwerking had op mijn haar. Hele plukken lieten los en ik begon echt kale plekken te vertonen. Daar moest iets aan gebeuren!

Mooie haarwerken gevonden

Ik ben met een specialist gaan praten en zij raadde mij haarwerken aan. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een echte pruik, maar ook voor extensions. Haarwerken zijn er voor elk soort haarprobleem en daarop heb ik ook mijn keuze laten rusten. Online ben ik rond gaan kijken naar betaalbare haarstukken en die had ik gelukkig al vlot gevonden. 

Een gelukkige uitstraling

Op het moment dat ik mijn haarstuk binnen kreeg en het perfect paste, besefte ik mij iets. Al die tijd heb ik stress ervaren en gepiekerd, maar nooit echt aandacht aan mijzelf besteed. Ik heb mezelf in die periode niet goed verzorgd en dat begon ik nu wel weer te doen. Toen ik naar de spiegel keek en zag hoe goed mijn haar er weer uit zag, werd ik ter plekke gelukkiger. Ik kan mij dus erg goed voorstellen dat ditzelfde gebeurt bij mensen die echt met een haarziekte te kampen hebben of haaruitval hebben vanwege ouderdom bijvoorbeeld. Het gebruik van haarwerken is echt een aanrader, voor een gelukkigere uitstraling. 

Een haarprobleem oplossen

Heb jij ook haarproblemen? Geen zorgen, dit overkomt veel mensen. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier last van hebben en ook zeker ongelukkig van worden. Er is altijd een uitkomst! Voor iedereen zijn er haarwerken die jouw kapsel weer tot een geheel maken. Denk er daarbij ook aan dat in het geval van stress, de goede zorg voor jou en jouw lichaam een grote rol speelt. Zodra jij gelukkiger wordt en minder tot geen stress meer ondervindt, zal jouw haar ook weer gezonder worden en heb jij geen haarwerken meer nodig! Kijk ook eens online om de geschikte haarstukken te vinden die jou verder helpen. Laat je tevens goed informeren over de mogelijkheden en de materialen die gebruikt worden. Ik ben in ieder geval erg goed verder geholpen en gun dit iedereen!